Информация
Поиск

Эластичная двухкомпанентная гидроизоляция Ceresit CR66 22,5кг

Производитель: Ceresit
Код Товара: 1000985
Нашли дешевле?
2150.00 грн.

  • Наличие: В наличии

  • 5 или больше 1999.50 грн.

Еластична гідроізоляційна полімерцементна суміш

Для улаштування гідроізоляції поверхонь будівельних конструкцій, що не деформуються, всередині та зовні будівель та споруд.

ВЛАСТИВОСТІ

  • Високоадгезійна
  • Зручна при виконанні робіт
  • Гідрофобна після висихання
  • Для місць змінної форми поверхонь: стиків, примикань, кутів
  • Витримує гідростатичний тиск водяного стовпа висотою до 20 м
  • Стійка до дії розчинених у воді солей, лугів, кислот
  • Екологічна, дозволено контакт з питною водою

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Ceresit CR 66 призначена для влаштування гідроізоляції мінеральних поверхонь, будівельних конструкцій (бетон, цегляне мурування, цементно-піщана штукатурка, стяжка), що в процесі експлуатації зазнають деформацій (фундаменти, цоколі, балкони, тераси, душові, басейни, очисні споруди, резервуари, призначені для зберігання води, в тому числі питної).Застосовується всередині та зовні будівель і споруд, при новому будівництві та реконструкції. Наноситься з боку дії води.Забезпечує надійну гідроізоляцію конструкцій як при постійному, так і при періодичному зволоженні, а також при гідростатичному тиску водяного стовпа висотою до 20 м. Ефективна для влаштування гідроізоляції перед облицюванням штучними або природними матеріалами. Може застосовуватись в системі «тепла підлога». Еластична суміш Ceresit CR 66 за товщини шару 2 мм сприймає деформації за ширини розкриття тріщини до 0,5 мм. Матеріал також застосовують для захисту бетонних та залізобетонних конструкцій від атмосферних опадів та впливу вуглекислого газу.

ПІДГОТОВКА ОСНОВИПідготовка основи здійснюється згідно з ДСТУ-Н Б А.3.1-23:2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Основа повинна бути сухою, міцною та рівною. Поверхню очистити від пилу, напливів, масляних плям та інших речовин, що зменшують адгезію. Невеликі нерівності та неміцні ділянки основи потрібно видалити і відремонтувати матеріалами ТМ Ceresit згідно з призначенням. Поверхня повинна бути рівною і шоpсткою. Усі зовнішні кути слід згладити, а внутрішні — закруглити розчиновою сумішшю Ceresit CX 5 або Ceresit CN 83 з додаванням 3-відсоткової емульсії Ceresit CС 83 з радіусом не менше 3 см. Місця протікання води в будівельних конструкціях або тріщини понад 0,5 мм необхідно розшити та заповнити матеріалом Ceresit CX 5. У цегляній кладці шви повинні бути заповнені врівень із цеглою.Перед застосуванням Ceresit CR 66 поверхню необхідно зволожити, не допускаючи появи суцільної водяної плівки.Час витримки основ із бетону, цементно-піщаної штукатурки і цегляної кладки — не менше 28 діб.Міцність поверхні повинна бути не менше 15 МПа

ВИКОНАННЯ РОБІТПриготування розчинової суміші: у чисту ємність налити компонент B з розрахунку 0,26–0,29 л на 1 кг сухої суміші (4,55–5 л на 17,5 кг), поступово додати компонент А і перемішати низькообертовим міксером до отримання однорідної маси без грудок. Витримати розчинову суміш 5 хвилин, після чого знову перемішати. Необхідну консистенцію розчинової суміші підбирають залежно від поверхні та способу нанесення.Використання розчинової суміші можливе протягом 2 годин. Залежно від умов експлуатації, а також інтенсивності дії води вибирають метод нанесення розчинової суміші.Захист від періодичного зволоження: 1 шар обмазувальної гідроізоляції товщиною до 2 мм.Захист від постійного зволоження: 2 шари обмазувальної гідроізоляції товщиною 2,5 мм.Захист від гідростатичного напору до 20 м водяного стовпа: два шари обмазувальної гідроізоляції товщиною 3 мм. Приготовлену розчинову суміш тонким шаром за допомогою щітки або макловиці наносять на вологу, але не мокру поверхню рівномірно, в одному напрямку, без пропусків. Наступні шари наносять із дотриманням методу «мокре на мокре». Нанесений шар необхідно оберігати від швидкого висихання. Кожен наступний шар наносять у перпендикулярному напрямку до попереднього.Для надійної експлуатації рекомендується поверхню свіжовлаштованої гідроізоляції захистити від механічних пошкоджень, дії хімічно агресивного середовища та ультрафіолету шляхом влаштування опоряджувального шару (полімерцементної штукатурки, облицювання плиткою тощо).

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Склад:

– компонент А: суміш цементу з мінеральними наповнювачами і модифікаторами

– компонент В: водна дисперсія полімерів

Пропорція суміші: 1:3,5 за масою чи 17,5 кг компонента А на 5 л компонента В

Термін придатності розчинової суміші: не менше 120 хвилин

Технологічне пересування: через 3 доби

Вплив води можливий: через 7 діб

Температура застосування розчинової суміші: від +5°С до +30°С

Стійкість до атмосферних опадів: через 24 години

Міцність зчеплення з основою (повітряно-сухі умови): не менше 0,5 МПа

Водонепроникність за 24 години: не менше 0,2 МПа

Морозостійкість: не менше 50 циклів

Еластичність при згині: не менше 20 мм

Витрата: від 3 до 5 кг/м2

Гидроизоляция
Компаненты Двухкомпанентная
Страна-производитель Украина
Основа Цементно-полимерная
Тип Сухие смеси

Теги: Эластичная двухкомпанентная гидроизоляция Ceresit CR66 22, 5кг

Позвонить
Telegram
Заказать обратный звонок
Viber
Mail