Информация
Поиск

Смесь для керамической плитки Ceresit СМ9 25кг STANDARD

Производитель: Ceresit
Код Товара: 1000856
Нашли дешевле?
135.00 грн.

  • Наличие: Нет на складе

Для облицювання поверхонь керамічними плитками.

ВЛАСТИВОСТІ

  • Для сухих та вологих приміщень
  • Стійка до сповзання з вертикальних поверхонь
  • Зручна у використанні

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

Суха суміш Ceresit CМ 9 призначена для облицювання бетонних, цегляних, цементно-піщаних, цементно-вапняних, гіпсових та інших мінеральних горизонтальних і вертикальних поверхонь, що не деформуються, всередині будівель керамічними плитками розмірами не більше ніж 40 × 40 см і з водопоглинанням не менше 3%. Для облицювання зовнішніх поверхонь, а також приклеювання плиток із керамограніту, природного або штучного каменю необхідно застосовувати суміш Ceresit CМ 9 із додаванням емульсії Ceresit СС 83 або інші суміші групи СМ відповідно до призначення.

ПІД ГОТОВКА ОСНОВИ
Підготовка основи здійснюється згідно з ДСТУ-Н Б А.3.1-23:2013 і ДСТУ-Н Б В.2.6-212:2016. Ос нова по вин на бу ти сухою, міцною та рівною, з однорідним водопоглинанням. Пе ред на не сен ням поверхню очистити від пи лу, на пли вів, ма сля них плям та ін ших ре чо вин, що знижують ад ге зію. Невеликі нерівності та неміцні ділянки основи необхідно видалити та відремонтувати су міш шю Ce re sit СМ 9 за 24 го ди ни до поч ат ку ро біт. За наявності значних нерівностей поверхонь понад 20 мм виконати ремонт матеріалами ТМ Ceresit відповідно до призначення. Гіп со ві осн о ви та ос нови з ви со ким вод о по гли нан ням (гі гро ско піч ні стю) проґрунтувати Ceresit CT 17.

ВИКОНАННЯ РОБІТ
Приготування розчинової суміші: в чисту ємність налити воду (температура води від +15 °С до +20 °С) з розрахунку 0,19–0,21 л на 1 кг сухої суміші (4,75–5,25 л на 25 кг), поступово додати суху суміш і перемішати низькообертовим міксером до отримання однорідної маси без грудок. Витримати розчинову суміш приблизно 5 хвилин і знову перемішати. Су міш мож на ви ко ри сто ву ва ти про тя гом 2 го дин. При гото ва ну роз чи но ву суміш тон ким шаром на не сти на по верхню, що облицьовується, за до по мо гою ло пат ки, шпа те ля або терки та розрівняти зубч а стою теркою чи шпат е лем. Плит ки укласти на на не се ну роз чин ову су міш і при ти снути. Мак сималь на тов щи на роз чи но вої су мі ші не по вин на пе ре ви щу вати 10 мм. Зуб ці по вин ні ма ти ква драт ну фор му і від по ві да ти роз мі ру пли ток (див. таблицю).

Плитки попередньо не змочувати водою!

Не ре ко мен ду єть ся ви кла да ти плит ки встик, без шва. Ши рина шва між плит ка ми по вин на бу ти не менше ніж 2 мм. За нор маль них клі ма тич них умо в (тем пе ра ту ра +20 ± 2 °C і відно сна вол о гість пов і тря 55 ± 5%) розчинову суміш нанести на площу, яку можна облицювати протягом 10 хвилин, після укладання плитку можна коригувати протягом наступних 10 хвилин. При підвищенні температури час облицювання та коригування скорочується. За лиш ки роз чи но вої су мі ші з поверх ні плит ки тре ба змити до її за твер ді н ня. У нор маль них умо вах роз шивання швів слід ви ко ну ва ти че рез 48 годин. Для заповнення швів і кутових примикань в облицюванні, а також примикань сантехнічного обладнання до облицювання та заповнення деформаційних швів необхідно застосовувати матеріали групи Ceresit СЕ та силіконовий еластичний заповнювач швів Ceresit CS 25 MicroProtect.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

У фірмовій закритій упаковці в сухих приміщеннях.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

12 місяців від дати виготовлення, зазначеної на упаковці.

Клей
Объем/Вес 25 кг
Цвет Серый
Назначение Кафель
Рекомендуемые товары

Теги: Смесь для керамической плитки Ceresit СМ9 25кг STANDARD

Позвонить
Telegram
Заказать обратный звонок
Viber
Mail